Aluminium ramen: straffe uitstraling, vriendelijk voor uw budget

ALU-Ramen & deuren

Ramenbedrijf Hoessels in Riemst (Tongeren) kiest voluit voor de hoogkwalitatieve aluminium raamprofielen van Reynaers, de Belgische producent van aluminium ramen. Uw aluminium ramen kunnen op maat gemaakt worden in ons eigen atelier. 

Vrees daarbij vooral niet voor lange wachttijden en onduidelijke afspraken. Bij Ramenbedrijf Hoessels kiezen we voor een persoonlijke service, een vlotte uitvoering en één aanspreekpunt voor uw hele project – van bestelling tot plaatsing.

Ons aanbod aan aluminium ramen in Limburg

Welke aluminium ramen kiest u voor uw nieuwbouw of renovatieproject?

SL38 aluminium ramen

De SL38-reeks – voluit: Reynaers Aluminium Slim Line – bestaat uit ultraslanke profielen. Een streling voor het oog, maar ook voor uw budget. Want zijn sterke isolatiegraad én de toepassing van dubbele of drievoudige beglazing houdt uw woning mooi op temperatuur.

SL38 HI aluminium ramen

Nóg een stapje beter isoleren? De bijzonder slanke profielen in dit gamma zijn geschikt voor moderne nieuwbouwwoningen, dankzij hun krachtige isolerende eigenschappen. Dubbele of driedubbele beglazing? U kiest!

Masterline 8

Maximaal daglicht, superieure isolatie, verfijnd design: wat wilt u nog meer? Met 3 verschillende isolatieniveaus beantwoordt deze reeks aan al uw verwachtingen – zelfs als u passief bouwt.

Masterline 8 HI

Dit gamma blinkt net als zijn kleine broertje uit in degelijkheid. Met zijn iets grotere isolatiekracht en de ruime waaier aan mogelijke designs, is dit de uitgelezen keuze voor nieuwbouwwoningen en lage-energiewoningen.

Masterline 8 HI+

Het neusje van de zalm in de Masterline-reeks. Perfect geschikt voor passiefwoningen met zijn ongekende isolatiesterkte.

Meer weten over ons aanbod of meteen uw gratis offerte aanvragen? Contacteer ons!